Save the dates and Place: Oodi, Helsinki 14.-15.9.2023

'Luotopohjaiset ja ilmastoviisaat viheralueet' - Nature based and climate wise parks

HUOM! Muuttunut päivämäärä!

Seuraavat KPS:n kesäluentopäivät järjestetään Helsingissä Pohjoismaisen Puistokongressin 2023 merkeissä. Tapaamisiin siis siellä!

Kiitos osallistumisesta 2022!

'Vesi maisemassa' -teemalla vietetyt Oulun Kesäluentopäivät 24.-26.8.2022 keräsivät laajan osallistujajoukon. Kiitokset kaikille mukana olleille ja erityisesti Oululaisille sujuvista järjestelyistä ja hienoista retkikohteista.

Luentopäivien materiaalit voit ladata alla olevien linkkien kautta.

Oulun päivien osanottajajoukko.

Virittäydy tunnelmaan ja katso video Oulun Hupisaarilta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Katso pidempi esittely tästä (video aukeaa uuteen ikkunaan)

Webinaari 24.3.2022

Viheralueiden turvallisuus

Kiitos kaikille webinaaripäivään osallistuneille! Kuulolla oli lähes 100 henkilöä!

Jäsenkirjeestä 1/2022 löydät yhteenvedon luennoista.

Webinaaripäivä 2.2.2021

Seura järjesti onnistuneen webinaaritilaisuuden aiheesta RAMS 2020 ja valmistelussa oleva VKT 2021. Osallistujia etäyhteydellä oli noin 100. Kiitos osallistumisesta!

Luentomateriaalit löytyvät vasemman reunan otsakkeen alta.

Luontomatkailu ja viheralueiden markkinointi Forssa 21.-23.8.2019

Kesäluentopäivät 2019, valokuvaaja Elina Wirkkala