Webinaaripäivä 2.2.2021

Seura järjesti onnistuneen webinaaritilaisuuden aiheesta RAMS 2020 ja valmistelussa oleva VKT 2021. Osallistujia etäyhteydellä oli noin 100. Kiitos osallistumisesta!

Luentomateriaalit löytyvät vasemman reunan otsakkeen alta.

Kesäluentopäivät

Kesäluentopäivät ovat vuosittainen tapahtuma, jonka teema vaihtelee Viherympäristöliiton teemavuoden mukaan. Kaupunginpuutarhurien seura järjestää tapahtuman yhdessä eri kaupunkiorganisaatioiden kanssa.

Kesäluentopäivät siirtyy vuodella

Vallitsevan korona-tilanteen vuoksi Kaupunginpuutarhurien seura ry:n hallitus päätti  14.5.2020, että Oulussa elokuussa järjestettävälksi aioitut kesäluentopäivät siirretään järjestettäväksi 18.-20.8.2021.

Kesäluentopäivät Oulussa 18.-20.8.2021 - Vesi maisemassa

Tervetuloa Ouluun!

Ympäristössä vedellä on monta roolia. Vesiympäristö monipuolistaa harrastusmahdollisuuksia, tarjoaa miellyttäviä näkymiä ja mahdollisuuden virkistäytymiseen. Hyvälaatuiset vesistöt ja ympäristöt ovat hyvinvoinnin kannalta erittäin tärkeitä.

Tutustu Oulun Hupisaariin ja virittäydy tunnelmaan jo ennakkoon.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Katso pidempi esittely tästä (video aukeaa uuteen ikkunaan)

Luontomatkailu ja viheralueiden markkinointi Forssa 21.-23.8.2019

Kesäluentopäivät 2019, valokuvaaja Elina Wirkkala