#KPSKUUSI2018 kisa on päättynyt

Kaupunginpuutarhurien Seura ry järjestämä kaikille avoin valokuvauskisa on päättynyt.

Kisaan pystyi osallistumaan sekä Instagramissa, että Facebookissa merkitsemällä aiheen mukaisen valokuvansa  #kpskuusi2018.

Ehdotusten lähettäneiden kesken arvottiin kaksi 30 €:n lahjakortin saajaa Viherympäristöliiton kirjakauppaan.

Onnettaren suosikit olivat @ihan_pihalla_kokkolassa ja Niina Toivonen. Parhaimmat onnitelut voittajille ja suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Kaupunginpuutarhurien Seura ry järjestää syksyllä 2019 verkostotyöpäivän. Mitä aihetta haluaisit seminaarin käsittelevän?

Lue uusin jäsenkirje (4/2018)

Tästä  Muut jäsenkirjeet löytyvät "jäsenyys" sivulta kohdasta jäsenkirjeet.

Toiminnan suunnittelua vuodelle 2019

Yhdistyksen hallitus piti kokouksen ja suunnitteli tulevaa toimintaa 21. - 22.11.2018 Forssassa. Toiminnan painopisteet tulevalle vuodelle noudattavat Viherympäristöliiton painopisteitä.
Kaupunginpuutarhurien Seura ry:n toiminta keskittyy MRL:n, KESY:n, Euroopan vihervuosi 2020:n, kunnossapitoluokituksen uusiminen ja Best Practisies hankkeeseen.
Yhdistyksen tavoitteena on toimia jäsenistön verkostoitumiskanavana ja ammatillisen kehityksen tukijana sekä aktiivisena kaupunkivihreän kehittäjänä yhteistyössä muiden alan järjestöjen ja toimijoiden kanssa.