Uusi jäsenkirje  on ilmestynyt

Lue tästä: Jäsenkirje 2/2021

Jäsenkirje sisältää vuosikokouskutsun ja esityslistan.

Vuosikokous pidetään torstaina 19.8. klo 14 alkaen verkossa TEAMSin välityksellä. Jäsenille lähetetään erikseen sähköpostilla linkki kokoukseen lähempänä.

Kaupunkien viheralueiden merkityksestä

AlfaTV:llä esitetty 'Paratiisin takapihalla' -sarja jatkuu 8-osaisella puutarhastudiolla kevään 2021 aikana. Jaksoissa käsitellään eri teemoja aina luonnon tarjoamista terveyspalveluista, kestävän kehityksen ja kasvillisuuden käsittelyn kautta pihasuunnitteluun tai puiden merkitykseen kaupungissa.

Kaupunginpuutarhurien seura oli tekemässä lähetystä julkisista viheralueista yhdessä kansallisten kaupunkipuistojen kanssa. Lähetyksen ensiesitys on 16.3. klo 19:00. Kaikki ohjelmat on katsottavissa myöhemmin AlfaTV:n sivuilla, josta löytyy myös sarjan viime vuoden jaksot (www.permanto.fi).

Sarja alkaa 23. helmikuuta. Lisätietoa ja kaikki aihealueet löytyvät linkistä: AlfaTV:n puutarhastudiot.

Keskustelijat istuvat puistokalusteilla värikkääksi ja vehreäksi lavastetussa studiossa.
Paratiisin takapihalla -ohjelman puutarhastudion nauhoituksessa 2.2.2021. Kuvassa (vasemmalta oikealle) kaupunkitila- ja maisemasuunnittelupäällikkö Jussi Luomanen, Helsingin kaupunki, tiimipäällikkö Katriina Arrakoski, Helsingin kaupunki/ Kaupunkiympäristö sekä kaupunginpuutarhuri Timo Koski, Tampereen kaupunki. Keskustelua johdattelee puutarhaneuvos Seppo Närhi.

RAMS 2020 ja VKT 2021 webinaari

Kaupunginpuutarhurien seura järjesti webinaarin 2.2.2021

Tästä pääset tutustumaan koulutusmateriaaliin

Vuosikokous pidettiin Teams-kokouksena

Ensimmäistä kertaa yhdistyksen historiassa vuosikokous pidettiin etäyhteyksien päästä. Kokoukseen osallistui 12 yhdistyksen jäsentä. Toivottavasti ensi vuonna Oulussa voimme järjestää taas perinteisen vuosikokouksen ja tavata toisiamme kasvotusten. Kiitos aktiivisille osallistujille!