Kuvaa joulukuusi -kilpailu

5.12. 2018 - 2.1. 2019

Kaupunginpuutarhurien Seura ry järjestää kaikille avoimen valokuvauskilpailun 5.12.2018 – 2.1.2019. Valokuvakilpailun aiheena on julkiselle paikalle pystytetty joulukuusi.

Muistuttaako kaupunkisi, kuntasi tai kyläsi torilla sojottava virallinen joulukuusi enemmän pulloharjaa, josta löytyy sisäistä kauneutta vai onko se valokuvauksellisen komea lajinsa edustaja?

Osallistu kilpailuun Facebookissa tai Instagramissa, lisää kuvaasi #kpskuusi2018 ja kerro mistä kuva on otettu ja miksi se on mielestäsi palkitsemisen arvoinen.

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita! Ehdotuksen lähettäneiden kesken arvotaan 2 kpl, arvoltaan 30 € lahjakortteja Viherympäristöliiton kirjakauppaan. Voittajat julkaistaan Kaupunginpuutarhurien Seura ry:n Facebookissa, Instagramissa ja www-sivuilla viikolla 2/2019, jonka lisäksi tiedotamme voittajia.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Kaupunginpuutarhurien Seura ry järjestää syksyllä 2019 verkostotyöpäivän. Mitä aihetta haluaisit seminaarin käsittelevän?

Toiminnan suunnittelua vuodelle 2019

Yhdistyksen hallitus piti kokouksen ja suunnitteli tulevaa toimintaa 21. - 22.11.2018 Forssassa. Toiminnan painopisteet tulevalle vuodelle noudattavat Viherympäristöliiton painopisteitä.
Kaupunginpuutarhurien Seura ry:n toiminta keskittyy MRL:n, KESY:n, Euroopan vihervuosi 2020:n, kunnossapitoluokituksen uusiminen ja Best Practisies hankkeeseen.
Yhdistyksen tavoitteena on toimia jäsenistön verkostoitumiskanavana ja ammatillisen kehityksen tukijana sekä aktiivisena kaupunkivihreän kehittäjänä yhteistyössä muiden alan järjestöjen ja toimijoiden kanssa.